UN RETRAT PER OBLIDAR


Lluís Molina

Els nostres grans politics en atur, tendeixen a tindre una necessitat d’existència amb el poder que els ha creat. I al mateix temps per anar formant realitats que a ells els interesa des de la fe professada a la seva propia historia politica que depenent del grau de poder conquerit en els anys de permanencia en el govern. I així obtenir un estatus social com a sobirà d’un poder sense govern per a ser escoltats internacionalment. Les realitats politiques d’un Estat sempre estan vinculades a les voluntats de la societat i l’Estat que permet fer-les reals, això  es diu política. En aquestos politics en atur i en altres en actiu solament prosperen les seves voluntats de façana. Quan normalment utilitzen aquest poder contra els dictamens de la sana rao que té el ciutadà, quan ho fan defensant injusticies amb arguments clarament plens de maldat i esclavitzant la rao a la seva autoritat, lluny d’alliberar als pobles d’eixa xarxa de terrorisme escrit i l’altre, per desgracia actiu, que és ara major d’edad, que pren les seves decisions com a alumne agrait per l’ensenyament donat per professors mercenàris que cap govern reconeix i l’imperialisme utilitza com a aliats.

Quant eixe exercit inexistent de mercenàris, no pot donar la solució als interessos ecomomics que els capitalistes  persegueixen, ha de triomfar el politic, per tindre un govern sota les conformitats que el mon occidental i el imperialisme  imposa, amb un cinisme politic, amb culte als diners i basat en l’enfosament dels valors comuns. Entren en acció tots aquestos hostessos de la politica capitalista mundial. Es on en aquestes situacions buscades, les aliances imperialistes volen que creguem altra vegada en les grans epopeies de salvació que proclamen les grans nacions, sortint un procés d’unitat, sota la disfresa de llibertadors cap a les nacions del mal. I així continuen sent més esclaus d’aquest contrat de per vida d’odi i miseria, genocidi, bombes i destrucció del ser humà. Justificat per una nació que es cosidera la primera en llibertats individuals (quan u pot pagar-s’ho) amb aliats que li tenen por i son titelles, amb  decisions de fatal oficialitat que produeixen danys col.laterals cap als seus ciudatans. Han de donar-li soport, amb la voluntat de no perdre poder mundial sacrificant més drets socials i quan major por es fica en un estat fora i dins d’ell mes autoritat s’exerceix.

 Gràcies a un retrat fet en unes illes atlàntiques (Azores), que demostra tota la destrucció i odi que es pot avocar a un mon silenciat per politics de campanya electoral i fer una legislació electoralista, que  pertanyent al club dels que tenen la veritat, utilitzant la mentida per criminalitzar als ja condemnats. Si ha estat el moment històric més important de fa dos-cents anys per Espanya, crec que es la millor afirmació feta per un verdader oportunista que no te cap explicació, d’una efemèride que té l’aire tòxic des d’aquell dia i fis ara s’ha manipulat per poder tindre una consciència tranquil.la dins d’un partit que arrossega la contaminació d’aquell aire, d’aquell retrat.

Lluis Molina és Secretari de Moviment Obrer del PCPV al Camp de Morvedre.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s