NOTA DE PREMSA


EU MANIFESTA EL SEU MALESTAR PER LA POSSIBLE PÈRDUA DE LA SUBVENCIÓ DEL PLA D’INVERSIÓ PRODUCTIVA DE LA GENERALITAT EN QUART DE LES VALLS I INICIA ACCIONS PER DEMANAR QUE ES PRENGUEN MESUERES AL RESPECTE

Els comunistes de Quart de les Valls volem manifestar el nostre malestar per la suposada pèrdua de 220.000 euros en una subvenció de la Generalitat, Pla d’Inversió Productiva.

Pensem que davant d’estos esdeveniments és necessari que el govern municipal del que formem part amb un regidor prenga mesures.

En primer lloc, el primer objectiu és que es facen les gestions necessàries per a recuperar la subvenció. Uns diners que la Generalitat aporta a tots els pobles, ja que es tracta d’una subvenció que es dóna per habitant, i que el poble de Quart de les Valls aprovà el 23 d’abril en ple municipal i que es veuen en perill supostament per un error humà.

En segon lloc i al fil del que dèiem s’han de derivar les responsabilitats que corresponga a nivell administratiu si se prova que l’error humà del que parlem ve del cos administratiu de l’Ajuntament.

En tercer lloc i una vegada avaluat el problema en profunditat, y s’ hagen fet les gestions necessàries caldrà avaluar les responsabilitats polítiques que puguen haver.

 

Tenim coneixement de que immediatament després de conèixer la notícia havien començat les gestions al fil de recuperar els diners. Des d’EU en base a la realització d’eixos treballs guardàvem cautel.la respecte a posicionar-nos públicament. Però les preses del PP en buscar rèdit electoral dels errors aliens han fet que la dreta de Quart haja eixit miserablement a la tribuna pública a denunciar uns fets que ens varem comprometre a tractar políticament quan tinguérem clar que recuperàvem la subvenció. Els comunistes entenem que el primer pas és recuperar la subvenció per al poble i que després ja se’n derivaran les responsabilitats. Entenem que al PP l’han posat nerviós les pròximes eleccions europees on la dreta vol que se vote de tot menys el que toca, i una fam de poder que no coneix precedent el poble de Quart.

 

Els comunistes reiterem el nostre interès en que el primer pas siga la recuperació de la subvenció i en el camí d’encarar la presa de responsabilitats posteriors hem demanat tenir una reunió de seguiment del pacte que mantenim amb el PSOE, que servirà per demanar explicacions que han de ser la base de l’anàlisi per tal de prendre les accions pertinents quan la subvenció estiga assegurada. És a dir en breu caldrà depurar responsabilitats administratives i politiques on les hi haja i s’ha de tenir un juí molt cabal. Ademés demanarem tantes reunions com considerem necessàries amb posterioritat fins que tinguem clar que és el que ha passat, qui és el responsable i quines responsabilitats s’ha de prendre.

 

En qualsevol cas EU considera que l’esdeveniment tractat no té justificació i que les coses no poden quedar com si res no hagués passat en el cas de que tinguem un final feliç i els veïns i veïnes de Quart recuperen el que tenen dret a rebre del Govern autonòmic. No obstant les responsabilitats s’han de demanar en temps i forma i convenientment fonamentades.

 

 

 

Esquerra Unida

Dimarts 26 de maig de 2009

Anuncis

Un pensament sobre “NOTA DE PREMSA

  1. los grandes navios no caben en la bañera. suerte y que la justicia prevalezca sobre los imperios.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s