MANIFESTACIÓ pel CABANYAL


MANIFESTACIÓ pel Cabanyal

Diumenge 31 de gener, 12:00 h. 

A l’encreuament Cr. Reina amb Av. Tarongers, València.

 

Molt bones a totes i tots

Després de més d’11 anys de lluita contra el pla de Rita d’enderrocar el barri del Cabanyal, el passat 4 de gener el Ministeri de Cultura de l’Estat Espanyol va paralitzar el projecte per suposar un espoli del patrimoni.
 
Dos dies després, el govern del Sr. Molt Honorable Paco Camps i la Sra. Rita Barberà es van treure de la mànega una llei per a romandre enderrocant el Cabanyal.
 
Front a este desgavell, la Plataforma SALVEM EL CABANYAL així com l’Associació de Veïns Cabanyal-Canyamelar i Pavimar convoquen a una MANIFESTACIÓ AL CABANYAL “El Cabanyal és nostre i el volem sencer i viu!!”. El proper diumenge 31 de gener a les 12.00h, a l’encreuament Cr. Reina amb Av. Tarongers.
 
Recordem que l’excusa inicial d’aquest pla era la necessitat de prolongar l’Avinguda Blasco Ibañez fins a la platja, hui en dia ja hi han diverses avingudes que hi apleguen i malgrat que no fos així, tanta molèstia per 5 minuts que costa rodejar el Cabanyal amb cotxe per a aplegar-hi? Ara que eixa excusa ja no és creïble, aquells que ens mal-governen argumenten que els enderrocaments són necessaris per l’estat de precarietat del barri i per a la comunicació d’este amb la resta de la ciutat. No cregueu que és hipòcrita afirmar això quan han estat ells qui, ni han invertit en la conservació del patrimoni històric del barri ni han deixat realitzar cap reforma a ninguna de les cases? També cal que ens preguntem, amb els diners que costa enderrocar-ho tot i construir vivendes d’eixes de “persones d’alt poder adquisitiu”, no es podria rehabilitar el barri sencer i deixar viure en pau a les persones que allí tenen la seua llar? O potser hi haja gat especulador amagat? Ais… el nostres estimats corruptes.
 
Des del Col·lectiu Contra la Corrupció recolzem fermament esta lluita i la propera manifestació. Us animem a que, no només hi assistiu, sinó que feu ressò d’esta, que feu difusió, que us en sentiu part, que convideu als vostres contactes, que pengeu el pòster allà on puguem, que no perdeu la il·lusió ni l’esperança i que així tothom s’adone que ja en tenim prou, QUE NO HI HAURÀ MÀQUINA QUE TOMBE UNA CASA EN EL CABANYAL!!!

Salut i revolució social.

més informació de la manifestació a l’esdeveniment del Facebook: http://www.facebook.com/event.php?eid=273717068088&ref=mf


COL·LECTIU CONTRA LA CORRUPCIÓ

més informació del col·lectiu al Facebook: http://www.facebook.com/group.php?gid=85398846870
donatius anti-corruptius: 2077 0067 31 1101722671

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s