Nota de Premsa


 

EU AFIRMA QUE EL PP DE QUART DE LES VALLS MENTEIX I ENREDA AMB L’ÚNICA FINALITAT DE GENERAR ENFRONTAMENTS ENTRE VEINS PENSANT ERRÒNIAMENT QUE AIXÒ LI POT DONAR L’ALCALDIA

 

 

El passat dijous 28 de gener aprovàvem en Quart de les Valls el projecte sobre el Plan E 2010, com molts altres pobles. Es tractava del cobriment del poliesportiu. Eixe cobriment el considerem necessari per a practicar esport a cobert així com per tenir en el poble un espai a cobert de grans dimensions on es puguen realitzar altres activitats populars sense que la pluja ho impideixca. Ja que es crea un sostre nou, hem previst que allò més responsable és deixar-lo preparat per a una possible ubicació de plaques solars, com s’està fent en molts pobles, plaques solars que d’instal·lar-se contribueixen al desenvolupament de l’energia renovable i que en el cas de estar sobre instal·lacions públiques poden aportar ingressos a l’Ajuntament.

Malgrat al PP local no solament li sembla mal sinó que com ens té acostumats es dedica a calumniar-nos vessant mentides en el mitjans de comunicació:

1.-Diuen que l’obra pretén beneficiar a una empresa. Això no ho poden provar, en primer lloc perquè l’obra encara no esta adjudicada i en segon lloc òbviament tampoc esta adjudicat qui cobrirà el sostre que és de l’Ajuntament. Ademés el procés d’adjudicació tindrà lloc quan corresponga i de la manera que indica la llei que no hi ha altra, per tant primera falsedat.

2.-Diu que l’equip de govern del que els comunistes formem part amb un regidor, treballa amb imprevisió i obscurantisme. ¿És imprevisió preveure que el sostre que volem fer estiga preparat per a ubicar plaques solars que amb els anys poden convertir eixe sostre en una infraestructura pública que s’amortitza a si mateixa? I l’acusació d’obscurantisme encara és més molesta a d’intel·lecte quan el portantveu del PP s’ha negat literalment a acudir a una junta de portantveus en la que es debatia aquest assumpte.

 

Hi ha moltes maneres de dir les coses sense faltar a la veritat, però malauradament el PP ja ens te acostumats a estes interpretacions goebelianes, que tracten de dimonitzar a l’adversari i que no entren en els continguts dels debats.

 

El PP, com així ho avia fet al ple, podia haver criticat el projecte anteposant que ells tenen altres prioritats, o fins i tot dir que eixe no es seu model energètic, ja veiem com els seus alcaldes han convertit el ATC en el mercat del peix. En el poble hi ha moltes inversions pendents, en estos moments aquesta és la que ha aconseguit major suport alhora de demanar el Plan E 2010, és la democràcia.

 

En qualsevol cas els demanem que en altres ocasions que les va a haver moderen les seues afirmacions que com a poc son desatinades.

 

Esquerra Unida

Dijous 4 de febrer de 2010

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s