Jornada sobre Consum Responsable


Dissabte, 22 de gener de 2011

Casal Jove > Port de Sagunt

Des de l’associació la-tenda de tot el món [comerç just i solidari del camp de morvedre] vos proposem començar l’any amb una jornada de formació que ens ajude a descobrir claus que possibiliten la nostra contribució a aconseguir una societat més justa, responsable i solidària. Esta jornada se centra en el Consum Responsable: reflexionar, conéixer experiències i recursos per a un consum més conscient tant en el nivell personal com en el col·lectiu. i comptarà amb la participació d’Isidro Jiménez, fundador de ConsumeHastaMorir (projecte d’Ecologistes en Acció), Susana Ortega de REES (Xarxa d’Economia Alternativa i Solidària) d’Aragó i Begoña Cabaleiro de la Fundació Emaús del País Basc.
A la vesprada, realitzarem un
taller pràctic per a la incorporació de criteris de consum responsable en organitzacions socials, ONGD i associacions en general. Analitzarem el tipus de productes i servicis que usem, l’establiment de criteris socials i mediambientals aplicables, i ens aproximarem a alternatives més responsables, així com les possibilitats que ens oferix el Comerç Just.

La inscripció és gratuïta, i s’ha de realitzar abans del dijous 20 de gener, enviant un correu electrònic a correo@la-tenda.org indicant els vostres dades personals. També pots inscriure’t cridant al 962679026 o en La-tenda de tot el màs. Places limitades.

 

+ info:
http://www.la-tenda.org/enaccion/actividades/2011/la-tenda_jornada2011.pdf
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s