EUPV exigeix a Font de Mora que comparega urgentment en Les Corts per explicar la “reduïda” convocatòria d’oposicions a docent


La candidata d’EUPV a la Presidència de la Generalitat i diputada autonòmica, Marga Sanz, ha insistit hui en la barbaritat de reduir fins a únicament les places de física, primària i FP la convocatòria pròxima d’oposicions de docència. “Esquerra Unida estarà al costat del sindicats de l’ensenyament i de tot aquells opositors, els quals si la Generalitat no tira marxa enrere, patiran una situació sense precedents, al igual que el sistema educatiu valencià que es ressentirà greument més del que ja està”.

Marga Sanz a la Font de Quart el dia de la concentració contra la Pedrera

 

Sanz considera urgent que Font de Mora “acudisca a Les Corts per donar totes les explicacions pertinents. Estem parlant d’una reducció de places que afectarà a milers de llicenciats universitaris, molts dels quals estan aturats des de fa molt de temps i porten mesos preparant-se les oposicions. A més, aquesta reducció impacta amb força en el sistema educatiu, amb conseqüències funestes de minva de grups, massificació en les aules i repercussions en els plantilles del professorat, i per tant en la qualitat de les classes”, critica.

Esquerra Unida exigeix al conseller Font de Mora que done la cara i “si encara li queda una mínima decència, sega amb els sindicats i acorde una convocatòria ampla i que no aboque a milers de persones a seguir pagant la crisi amb els seus futurs llocs de treball”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s