Nota de premsa


Esquerra Unida situa com a prioritat de l’acord de legislatura, al que ha arribat amb el PSOE a Quart de les Valls, en la defensa d’allò públic.

Des d’EU Les Valls s’ha arribat a un acord de govern amb el PSOE de Quart de les Valls que senta les bases d’una legislatura d’esquerres, el principal objectiu de la qual serà la defensa d’allò públic, davant els nombrosos atacs que s’estan rebent des de les institucions governades per la dreta. Es multipliquen les amenaces i el deteriorament de l’educació pública, atacs a la sanitat com potser d’aplicar-se el copagament, però des del punt de vista municipal cal mantenir-se a l’aguait ja que s’està estenent una agressió privatitzadora sobre els serveis municipals d’aigua potable on un servei bàsic de la ciutadania, un dret com és l’aigua, s’està convertint en un negoci privat on les beneficis van a les empreses i les despeses i les infraestructures van a càrrec de les institucions que paguem els veïns i veïnes.

Per tal d’aconseguir-ho, s’ha redactat un pacte de govern que compromet ambdues forces signants (EU i PSOE) a defensar els serveis públics contra externalitzacions o privatitzacions, amb especial incidència en el servei municipal d’aigua potable. En Quart de les Valls el servei municipal d’aigua potable és de caràcter municipal en la seua titularitat i en la seua gestió, en les infraestructures s’han invertit gran quantitat de recursos públics en anteriors legislatures i eixes inversions han de continuar, però eixe patrimoni del poble no es pot posar al servei dels interessos privats que volen explotar-los en benefici propi. Per a EUPV la defensa de l’aigua pública és una prioritat en una legislatura en la que considerem que el capital vol apoderar-se d’un servei essencial com és l’aigua potable.

A més, es marquen les línies per a treballar pel medi ambient; apostant per un desenvolupament sostenible i posant les bases per continuar la lluita per evitar l’extracció d’àrids al nostre territori i els diferents projectes de infraestructures ferroviàries que amenacen el nostre paisatge privilegiat.

També es contemplen orientacions en favor de la normalització lingüística, la memòria històrica i la igualtat de gènere, per la resolució del problema agrari, vivenda i per una cultura crítica i enriquidora. Pel que fa a la democràcia participativa s’impulsa el treball en consells sectorials i per la millora de la comunicació en l’ajuntament.

Finalment dir que en aquest marc polític EUPV assumirà delegacions i formarà part de l’equip de govern.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s