Esquerra Unida critica la reducció de les ajudes per a places de xiquets de 0 a 3 anys


Esther López Barceló: “La solució no es troba al sector privat”

La diputada d’Esquerra Unida, Esther López Barceló, ha criticat  el retall de les ajudes per a places de 0 a 3 anys a les escoles infantils per part de la Conselleria d’Educació. “Aquesta jugada del PP és molt perillosa, està apropant encara més l’educació infantil al model del sector privat”, ha explicat López Barceló. Per a la diputada d’EUPV, “no serveix de res crear noves places si per darrere retallen les ajudes”. “La solució -afirma López Barceló- no es troba al sector privat, tot al contrari cal una aposta del sector públic per l’educació infantil”.

La diputada d’EUPV ha criticat el retall de les ajudes pel ‘xec escolar’ i  “el favoritisme descarat del PP cap al sector privat”. Per a López Barceló “resulta inadmissible que del total de centres que pressumptament es posaran en marxa l’any vinent, 38 són de titularitat privada”. “Paral·lelament -ha explicat la diputada- els pares rebran un 18% menys en ajudes”.

López Barceló ha recordat que Esquerra Unida defensa “el ple reconeixement de l’educació infantil de 0 a 6 anys com una etapa fonamental del procés educatiu” i per això proposa un Pla per a quatre anys “destinat a satisfer les necessitats existents al País Valencià (5.000 plaçes per any o 500 aules amb ràtios de 10 alumnes). Això suposaria un total de 20.000 plaçes en quatre anys”.

València, 8 d’agost de 2011

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s