Manifestació 6 d’octubre – IV JORNADA MUNDIAL PEL TREBALL DECENT


Benvolguda companya,
benvolgut company:

Els treballadors i les treballadores som qui patim la crisi. I les polítiques públiques instades pel Govern central i per la Generalitat Valenciana no fan més que empitjorar la situació.

Continua augmentant el volum de persones aturades perquè la creació d’ocupació no és una prioritat de cap govern, els quals prefereixen augmentar els contractes temporals o limitar constitucionalment la nostra capacitat de mantenir els serveis públics bàsics, com la sanitat, l’educació o els serveis per a la dependència.

Però, a més, les persones que tenen treball, veuen com diàriament la seua ocupació es deteriora, es concedeix als empresaris major facilitat per a l’acomiadament, es redueixen els nostres salaris i se’ns impedeix la defensa dels nostres drets.

I tot això, per satisfer els beneficis de les grans fortunes i les corporacions financeres (en definitiva, els mercats) que són les que en aquests moments posen en escac l’estat del benestar i la mateixa democràcia.

Aquest any se celebra la IV Jornada Mundial pel Treball Decent convocada per la Confederació Internacional Sindical, on s’integra CCOO. Com assenyala la campanya de sensibilització llançada per les secretaries de joventut de CCOO, “la resignació no és una opció: lluita”.

El dia 6 d’octubre tens la possibilitat de mostrar el teu rebuig i la teua indignació contra aquesta situació de deterioració laboral i social, contra aquestes polítiques injustes que donen més a qui més té, i empobreixen i marginen la major part de la població. Aquest dia tindran lloc manifestacions en tot l’Estat que exigiran una cosa molt simple i tremendament essencial per a la vida dels treballadors i les treballadores: “Treball Decent”. Lluita.

Una salutació cordial.

Paco Molina Balaguer
Secretari general CS CCOO PV

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s