EUPV-Els Verds es compromet amb la Unió “a lluitar per recuperar la dignitat del llaurador”


El candidat d’Esquerra Unida-Els Verds al Congrés per València, Ricardo Sixto, ha intercanviat impressions aquest matí en una reunió amb la Unió de Llauradors i Ramaders, als quals ha traslladat la paraula ferma de la coalició d’esquerres de treballar “de valent per tornar la dignitat que es mereix el llaurador, el qual està patint unes diferències de preus desorbitades, a més del tràgic abandonament del camp, conseqüència d’unes polítiques neoliberals gens preocupades pel sector, de la competència en els mercats internacionals i del difícil relleu generacional”.

Sixto ha assegurat que EUPV-Els Verds “té la voluntat de col·locar entre les nostres primeres prioritats la defensa de l’agricultura i del llaurador, qui ha estat en els últims anys absolutament desprotegit i pateix nombroses injustícies, les quals es veuen a la perfecció al camp valencià”.

El candidat d’esquerres ha assenyalat que la representativitat del llaurador “és deficitària en aquestos moments. Cal mesures democratitzadores, perquè no es pot atorgar representativitat des de l’administració, sinó que aquesta ha d’eixir de la voluntat dels llauradors i dels ramaders, expressada en votacions lliures”.

EUPV-Els Verds ha expressat també la seua aposta per la sobirania alimentària “front les propostes deslocalitzadores i alienants del neoliberalisme internacional”, ha apuntat.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s