EUPV-Els Verds presenta a CCOO-PV el seu programa electoral amb la creació d’ocupació com a eix prioritari


El candidat d’Esquerra Unida-Els Verds al Congrés per València, Ricardo Sixto, i el portaveu de la Comissió Executiva d’EUPV i diputat autonòmic, Ignacio Blanco, han explicat aquesta vesprada al secretari general de CCOO-PV, Paco Molina i diversos membres de la direcció del sindicat, diverses qüestions del programa electoral de la coalició, el qual té com eix prioritari la creació de llocs treball. “Compartim amb CCOO-PV la necessitat de eixir de la crisi amb mesures com és la creació de llocs de treball, i això sols pot ser a través del sector públic, d’una intervenció forta de l’Estat”, ha indicat Sixto.

 El candidat d’esquerres ha afirmat: “la recepta del PP i del PSOE de retalls i de postrar-se als mercats, sols porta camí a la pobresa, i a un pitjor repartiment de la riquesa. Cal un canvi econòmic, un canvi en la política fiscal i hem de lluitar contra el frau fiscal i contra l’economia submergida”. Sixto ha afegit: “l’eixida està per l’esquerra, hem de rebel·lar-nos. Volem teixir complicitats amb sindicats i moviments socials per a enfrontar l’ofensiva del mercats i l’economia especulativa”.

Molina, per la seua banda, ha reflexionat sobre la precarització de l’ocupació. El sindicat ha donat a conèixer a Sixto i Blanco la Campanya de Joves de CCOO, en la què aquestos fan una crida a la denúncia de la precarietat laboral, de l’atur, de la impossibilitat d’emancipació i demanen al Ministeri de Treball la posada en marxa de mesures escaients per eixir d’aquesta situació, entre d’altres, contractes estables, salaris dignes, el dret a conciliar la vida familiar i laboral, etc.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s