NOTA DE PREMSA CAMPANYA ELECCIONS GENERALS 20 N EUPV – PCPV LES VALLS


Els i les comunistes de Les Valls afrontem les eleccions generals del 20 N des del treball i el convenciment de que cal assegurar el més ample grup parlamentari possible per a IU ja que és la garantia de la defensa dels drets i els interessos de la classe treballadora, com s’ha pogut comprovar els darrers anys, on ha quedat palès que les dues cares de la moneda del bipartidisme defensen descaradament els interessos de la banca i el capital financer, fent pagar els plats trencats als més dèbils, fent passar a la gent situacions d’extrema necessitat per tal d’apuntalar un sistema àvar i despietat, contra el qual cal REBEL·LAR-SE.

Per a la qual tasca, els i les comunistes hem organitzat una campanya en l’àmbit de Les Valls que ademés de la feina de propaganda en cartells, etc, contarà amb tres mítings, en Quart, Quartell i Faura:

-el primer serà a Faura, el dilluns 14 de novembre a les 19:00 en el saló d’actes de l’Ajuntament. Presentarà el responsable polític del PCPV Les Valls Jovi Berchí, intervindran Roser Maestro, que és candidata a Corts a més de militant comunista i activista en el Moviment 15 M al Camp de Morvedre, també intervindrà el Secretari General del PCPV Alfredo Albornós.

-el dijous 17 de novembre l’acte tindrà lloc a Quartell a les 19:00 h en el saló d’actes de l’Ajuntament. L’acte el presentarà Vicent Arlandis, militant del PC i cap de llista a les passades municipals per EU a Quartell i intervindrà l’advocada Adoración Guaman, candidata a senadora per EU, també militant comunista i destacada activista del moviment 15 M a la ciutat de València.

-el divendres 18 a Quart de les Valls l’acte tindrà lloc a l’Auditori a les 19:00 h i intervindran Jovi Langa, regidor d’EU a Quart de les Valls, i Julia Sánchez, qui a més de candidata a Corts per EU és una destacada sindicalista de CCOO.

SALUT I REPÚBLICA

EUPV – PCPV LES VALLS

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s