Breus d’Esquerra Unida


Esquerra Unida-Els Verds reclama la potenciació de l’agricultura ecològica i la protecció al llaurador

El europarlamentari d’IU, Willy Meyer i la coordinadora d’EUPV i diputada autonòmica, Marga Sanz, han visitat aquest matí un hort ecològic als afores de la ciutat de València. Meyer i Sanz han assenyalat la preocupació de la coalició d’esquerres per protegir l’agricultura del País Valencià, així com han destacat la necessitat de posar en marxa mesures de vital importància com són la reforma de la Política Agrària Comunitària, el desenvolupament d’un Pla de Garantia de la Sobirania Alimentaria o el foment de la producció agrícola i ramadera ecològica.

Meyer i Sanz han compartit amb el propietari del camp ecològic la necessitat de que les administracions s’impliquen en la protecció de l’horta, mantenint i potenciant conreus d’aquest tipus.

EUPV-Els Verds aposta per acabar amb les diferències de preus desorbitades, per això proposa, entre altres mesures, la promulgació d’una Llei de la Cadena Agroalimentària que ataque les pràctiques comercials abusives. La coalició a més manifesta la seua aposta també per la sobirania alimentària.

Esquerra Unida – Els Verds aposta per les energies renovables

El cap de llista d’EUPV-Els Verds al Congrés per València, Ricardo Sixto,  ha visitat aquest matí el parc eòlic de Bunyol, on ha estat acompanyat del també candidat de la coalició d’esquerres al Congrés, Ximo Zanón, del portaveu dels Verds, Joan Francesc Peris, de l’Alcalde de Bunyol, Ximo Masmano i del regidor d’EUPV, Rafa Pérez. Sixto ha manifestat amb aquesta visita l’aposta d’EUPV-Els Verds per les energies netes i per una política energètica allunyada de les contaminants. També aquest matí s’ha reunit a Cofrents per reclamar el tancament de la central i mostrar l’oposició al magatzem de residus de Zarra.

Esquerra Unida-Els Verds aposta pel tancament de Cofrents i de totes les nuclears

El cap de llista d’Esquerra Unida-Els Verds per al Congrés dels Diputats per València, Ricardo Sixto, el també candidat Joaquim Zanón i el portaveu dels Verds, Joan Francesc Peris, han reclamat aquest matí en les proximitats de la central nuclear de Cofrents, el tancament de la central i han manifestat la seua oposició al magatzem de residus en Zarra.

Sixto, Zanón i Peris visitaran també durant la jornada de hui altre enclau energètic, en aquest cas, “un que està a les Antípodes de la central de Cofrents, i pel qual apostem des d’EUPV-Els Verds: el parc eòlic de Bunyol”, ha anunciat el candidat.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s