Esquerra Unida-Els Verds es converteix en la tercera força del País Valencià


La coalició d’esquerres aconseguí ahir uns resultats excelents. Més de 165.000 vots permeten a Ricardo Sixto convertir-se en un dels 11 diputats que ha aconseguit Izquierda Unida-Los Verdes/Esquerra Unida-Els Verds. Sixto assegurà ahir que la seua presència al Parlament “representarà a la veu dels de baix”.

Sixto (EUPV-EV) anuncia les primeres cinc iniciatives del País Valencià que portarà al Congrés

El diputat electe d’Esquerra Unida-Els Verds al Congrés dels Diputats, Ricardo Sixto, ha anunciat hui que les primeres actuacions que durà al Congrés per a defensar qüestions necessàries per al País Valencià, “aniran encaminades, entre d’altres, a la millora de les infraestructures i transports –l’alliberament de l’AP-7 i la potenciació de les rodalies-, al tancament de la central nuclear de Cofrents, al rebuig del magatzem de residus nuclears de Zarra, així com a la conversió en llei de la Iniciativa Legislativa Popular “Televisió sense Fronteres”. Sixto ha afegit: “la prioritat absoluta òbviament serà la lluita contra l’atur i l’exigència al Govern que les primeres mesures vagen en aquest sentit, perquè recordem que el País Valencià és una de les comunitats amb més atur”.

Sixto ha assenyalat que totes cinc actuacions “més qualsevol altra que presentem, estan arreplegades directament de la veu dels ciutadans, d’aquells, per exemple, que necessiten moure’s dins del nostre territori, i han de fer-ho a través d’unes infraestructures dignes i públiques i amb uns transports de qualitat i ràpids. Per això reclamarem l’alliberament immediat de l’AP7 d’una banda, i la posada en marxa i millora de les línies de rodalies que vertebren el nostre territori. I posem sols uns exemples: Xàtiva-Alcoi, Gandia-Dénia, Requena, etc.”, ha subratllat.

El diputat electe també ha remarcat la importància vital “de rebutjar d’una vegada per totes el magatzem de residus nuclears a Zarra i d’exigir al Govern una política de tancament de totes les centrals nuclears, inclosa per descomptat la de Cofrents”.

D’altra banda, Sixto ha insistit que Esquerra Unida-Els Verds “treballarà per convertir la ILP Televisió sense Fronteres en una llei, perquè no podem permetre que es vulneren drets com la llibertat d’expressió i d’informació”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s