EU insta a Català a donar la cara davant “la clamorosa crida de la comunitat educativa contra els retalls”


La síndica d’EUPV en Les Corts i coordinadora d’EUPV, Marga Sanz, ha assenyalat que l’èxit indubtable de les manifestacions d’aquesta cap de setmana en defensa de l’Escola Pública i contra els retalls en educació, “posa de manifest la necessitat peremptòria d’un canvi radical en la política educativa del Consell. Mereixen respostes de la consellera Català i que anuncie que no es produirà ni un sol retall”.

Sanz afirma que la clamorosa participació dels ciutadans i ciutadanes en les mobilitzacions del passat dissabte “és una mostra fefaent del malestar entre la comunitat educativa valenciana, asfixiada, a la vora del col·lapse i summament preocupada pel futur. Davant aquest clam seria del tot incomprensible que la Conselleria no actuara al respecte, fent un gir de 360 graus a la seua política”.

La diputada d’esquerres afirma que cal una “transferència econòmica urgent per a que arribe la inversió pública als centres i comencen a solucionar-se totes les necessitats educatives que requereixen: des d’obres de millora, reforma i ampliació dels centres existents fins a  construcció de nous, dotació de més professorat o construcció d’instal·lacions com aules d’informàtica, biblioteques, etc”.

Sanz afegeix: “és impensable que les manifestacions de dissabte no tinguen una resposta immediata i positiva per part de la conselleria. Català no pot quedar-se de braços creuats, ha d’assumir la contestació al carrer i actuar per atendre les reivindicacions més que justes”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s