CCOO exigeix el pagament del deute a les residències de tercera edat


La Conselleria de Justícia i Benestar Social, per mitjà del conseller Jorge Cabré ha anunciat el pagament realitzat avui per la Generalitat d’un total de 20’9 milions d’euros.

En realitat aquest pagament correspon a prestacions per cuidador no professional (9.9 milions d’euros) i prestacions vinculades al servei (11 milions d’euros). Tots els diners ha anat dirigit als cuidadors familiars ia les persones dependents que paguen un servei, bé de residència, centre de dia o SAD. Cal recordar que aquestes persones dependents paguen mes a mes l’import dels serveis i després la Conselleria l’hi paga a ells.

La Conselleria de Justícia i benestar social no ha pagat res del deute que manté amb les empreses i que ha provocat l’impagament de nòmines en els centres de treball.

A més, anuncia que la Generalitat abonarà també abans de finalitzar gener altres 9 milions d’euros per liquidar el deute corresponent a les persones tutelades (discapacitats Psíquics i mentals) per la Generalitat que es troben ingressats en centres residencials. El que indica que, de moment, no té previst el pagament del deute amb les empreses que gestionen centres de la tercera edat.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s