Marga Sanz (EU): “El PP ha regalat textualment la Sanitat Pública Valenciana a les empreses privades”


Esquerra Unida estudia mesures per impedir la privatització

 La coordinadora d’EUPV i síndica en Les Corts ha assenyalat que l’anunci ahir de Císcar, en la roda de premsa del Consell, “està ple d’inconcrecions calculades i estudiades per a ser pronunciades davant l’opinió pública. Tanmateix, el PP no enganya ja a ningú i el que ha fet és deixar obertes totes les portes de la Sanitat Pública Valenciana a les empreses privades per a que aquestes facen un sucós negoci”.

 Sanz afirma que les conseqüències d’aquesta privatització “suposa posar els interessos de l’empresa privada per damunt dels interessos dels pacients. Ens preocupa que al final en els hospitals i els centres de salut valencians es primen els criteris econòmics per davant de l’atenció als usuaris. Cal recordar que la gestió privada s’ha demostrat que és un 20% més cara que la pública, perquè entre altres coses, la primera ha de tenir un beneficis empresarials”, critica.

La diputada d’esquerres, qui ahir qualificava la privatització “d’assassinat” de la Sanitat Pública valenciana, ha anunciat que el seu grup parlamentari estudia mesures “per impedir aquesta barbaritat. Les conseqüències seran horribles: empitjorarà l’atenció als pacients, les condicions laborals dels professionals sanitaris, i qüestions com per exemple les actuacions de prevenció de malalties, l’educació per a la salut i la promoció de la salut perillaran, perquè és obvi que aquestes no tenen una rendibilitat econòmica. El PP ha regalat la Sanitat com si fos un article de compra”, critica.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s