CCOO PV fa una crida a pares i mares a NO portar als seus fills i filles a l’escola els dies de Vaga, així com a participar en les manifestacions


FAPA-València mostra e seu suport a la convocatòria de vagues en l’ensenyament públic convocades per les pròximes setmanes

VAGA ensenyament públic

La presidenta de FAPA-València, Remei Santacatalina en representació de totes les seues AMPA, ha mostrat el seu suport aquest matí a la convocatòria de vagues en l’ensenyament públic convocades per les pròximes setmanes per part dels sindicats per les condicions laborals del professorat que repercutirà negativament en l’atenció a l’alumnat i per una escola pública de qualitat. La federació de pares i mares d’alumnes s’ha compromés a difondre a totes les AMPA la convocatòria de vagues per als pròxim 16, 17, 22, 23, 30 i 31 de maig i demanar així als pares i mares que no porten als seus fills i filles eixos dies a l’escola a més de la seua màxima participació en les manifestacions que es convoquen.

Per a complir amb este objectiu des de FAPA-València s’enviarà un document a cada una de les AMPA explicant els motius pels quals recolza les vagues i encoratjant als pares i mares a secundar-la.

FAPA-València considera que l’administració valenciana pretén situar-se al cap de les retallades en l’àmbit educatiu des que el ministre Wert les va anunciar al Real Decret 14/2012 aplicable a les comunitats autònomes a les quals ha demanat un retall de la despesa en educació i sanitat de 300 milions d’euros. Per tant la reorganització del sistema educatiu públic amaga darrere una clara ideologia privatitzadora i el desmantellament de l’escola pública que no ha fet més que començar.

Els pares i mares dels centres públics donen el seu suport perquè consideren que, baix l’excusa de la crisi i amb criteris merament econòmics i no pedagògics, s’està atacant el dret a una educació pública i de qualitat i l’accés de tot l’alumnat en igualtat d’oportunitats i sense cap discriminació a tots els nivells de l’etapa educativa. En FAPA-València som conscients que quan s’ataca l’escola pública, quan es redueix el professorat d’un centre educatiu, quan empitjoren les seues  condicions de treball s ‘està atacant el dret a l’educació dels nostres fills i filles i el seu futur; i es redueix la possibilitat que l’alumnat siga atés adequadament.

En definitiva, és la brutal retallada dels serveis públics el que ens importa i preocupa i com l’administració pública valenciana i també estatal entén l’educació pública com a despesa i no com a inversió de futur.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s