Tothom a les manifestacions del 19 de juliol


El Partit Comunista del País Valencià dóna suport a les manifestacions davant les noves retallades socials convocades en tota Espanya pels sindicats de classe per al 19 de juliol (al País Valencià a les 20 hores des de la Plaça de Sant Agustí de València, l’IES Jorge Juan d’Alacant i la plaça les Aules de Castelló).

Com diu el lema de la convocatòria, volen enfonsar el país i cal impedir-ho, perquè som més.

Volen enfonsar el país perquè amb mesures que ataquen la capacitat adquisitiva de la població, acarnissant-se en aturats, pensionistes i funcionaris, però afectant a tothom amb la pujada de l’IVA, agreujaran la recessió econòmica a la que ja ens han portat les retallades anteriors dels governs de Zapatero i el PP.

I volen enfonsar el país perqué anul·lant la capacitat de despesa social de Comunitats Autònomes i Ajuntaments, sobre les quals descarrega la responsabilitat dels serveis públics, anul·len la seua autonomia i fan miques l’estructura institucional de l’Estat.

Cal impedir-ho perquè una alternativa és possible, que enlloc de pujades indiscriminades a tothom incremente els impostos als rics, que tenen diners per pagar-los, i combata de forma efectiva el frau fiscal enlloc d’amnistiar-ho. Que enlloc d’endeutar-nos rescatant la banca privada que expulsa a la ciutadania dels seus habitatges pose en peu una Banca Pública que garantisca el crèdit a empreses i famílies i pose fi als desnonaments amb lloguers públics assequibles. Que enlloc de prioritzar el pagament del deute als banquers faça una auditoria al deute públic rebutjant pagar el deute il·legítim i prioritzant els serveis públics bàsics com educació i sanitat. Que enlloc de desmantellar l’educació pública i la investigació les impulse com a fonament d’un desenvolupament sostenible fonamentat en la creativitat del treball. Que enlloc de retallar els subsidis a les persones aturades organitze el treball públic per atendre necessitats socials, reduïsca la jornada laboral per repartir el treball i fomente el treball associat.

Perquè som més els que volem treballar pel futur del país, els que paguem els nostres impostos, els que volem uns serveis públics de qualitat per a tothom, els que volem una democràcia real on el govern represente a la ciutadania i no al capital financer, exigim una consulta popular sobre les polítiques enfront de la crisi, i enlloc del desmuntatge de la Constitució que estem patint volem un procés constituent per decidir entre tots i totes el nostre futur.

TOTHOM AL CARRER EL 19 DE JULIOL, i continuem mobilitzant-nos fins sortir del atzucat on ens volen posar.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s