Manifiest de la JCPV en recolzament a las mobilitzacions en defensa de l’ Educació Pública


Ens mobilitzem en instituts i universitats per a donar a conèixer la situació a la qual ens han sotmès els continus governs del PP i del PSOE, ja que cada dia que passa estan empobrint més el nostre futur. Amb la contínua pujada de taxes i l’augment de retallades en educació, reduint la seua qualitat i encarint la possibilitat d’estudiar per a millorar els nostres horitzons laborals, s’estan desmantellant tots els serveis socials conforme avancen les polítiques Neoliberals.

 Cada vegada es concedeixen menys beques a mesura que destinen més diners a les universitats privades, pretenen comercialitzar l’educació per a finalitats privades, quan és un ben social del com tots hauríem de tenir dret a utilitzar. La privatització i la elitiztació de l’educació la estan accelerant amb l’excusa de la crisi econòmica, una crisi que han creat els mateixos que estan apropiant-se dels nostres drets conquistats en el passat pels nostres pares i avis.

 Estem en una època en la qual el govern ha donat “carta blanca” en quasi tot el que és propietat pública perquè especuladors que cerquen qualsevol benefici privat, acaben acaparant també amb l’educació pública com un negoci més.

 Hem de ser conscients i lluitar per defensar la nostra pròpia llibertat d’exercir el dret a poder estudiar sense que la quantitat de diners que una persona puga posseir siga un motiu de preferència a aquesta llibertat.

 No podem quedar-nos de braços creuats i veure com cada vegada menys persones d’origen treballador (aturades o no), es queden sense possibilitat d’aspirar a una educació pública, doncs tard o promte tots i totes patirem les mateixes conseqüències beneficiant-se uns pocs, com ja estan fent amb les anomenades “retallades”.

 La JCPV recolza fermament aquestes noves mobilitzacions que reivindiquen la defensa de l’educació pública, gratuïta, laica, de qualitat i democràtica, continuarem la lluita mentre tinguem dignitat.

Obrers i estudiants, Units i Endavant!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s