24 de maig, Manifestació per l’ocupació, la indústriai el comerç local. No al tancament de TK Galmed.


http://larepublica.es/edicionlocal/lesvalls

L’Assemblea de treballadors i treballadores de TK Galmed ha convocat per al proper divendres 24 de maig u na manifestació sota el lema “En defensa de l’ocupació, en defensa de la indústria i del comerç local, en defensa de TK Galmed”.

El passat 14 de maig els treballadors iniciaren una campanya d’aturs, tancaments i manifestacions contra el possible tancament de l’Empresa, que suposaria la pèrdua de 165 llocs de treball directes, xifra que arribaria fins als 800 tenint en compte els indirectes i induïts. Aquest fet podria desencadenar en una segona desindustrialització després de la reconversió industrial dels 80’, un atac brutal a un poble treballador que es mobilitzà de forma massiva per la defensa dels seus llocs de treball sota el lema “no a la mort d’un poble”.

El 24 de maig, els treballadors i les treballadores de TK Galmed necessiten el recolzament de tota la classe obrera.

941432_579355335442171_875837606_nLa Asamblea de trabajadores y trabajadoras de TK Galmed ha convocado para el próximo viernes 24 de mayo una manifestación bajo el lema ‘En defensa del empleo, en defensa de la industria y del comercio local, en defensa de TK Galmed’.

El pasado 14 de mayo los trabajadores iniciaron una campaña de paros, encierros y manifestaciones contra el posible cierre de la empresa, que supondría la pérdida de 165 puestos de trabajo directos, cifra que se podría elevar hasta los 800 contando los indirectos e inducidos. Esto podría desencadenar en una segunda desindustrialización tras la reconversión industrial de los 80, un ataque brutal a un pueblo trabajador que se movilizó masivamente por la defensa de sus puestos de trabajo bajo el lema “no a la muerte de un pueblo”.

El 24 de mayo, los trabajadores y las trabajadoras de TK Galmed necesitan el apoyo de toda la clase obrera.

#noalcierredegalmed 24 de mayo a las 18h. Inicio de la manifestación desde el Triángulo Umbral.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s