El PCPV per la pau i la justícia social a Colòmbia


El PCPV per la pau i la justícia social a Colòmbia

colombia-marchaEl PCPV recolza la iniciativa de Justícia per Colòmbia per a reclamar al govern llatinoamericà que respecte els drets humans i deixe de reprimir als moviments polítics populars.

“Condemnem la falta de democràcia que hi ha a Colòmbia, amb un govern que no dubta a reprimir a la classe treballadora i als moviments socials per a defendre els interessos dels EEUU a la zona. De la mateixa manera, condemnem la repressió i la falta de democràcia que també hi ha a Espanya, on s’ordena carregar als antiavalots contra un poble sencer per a defendre els interessos d’una empresa privada, com hem vist en Gamonal”, explica Rosana Montalbán, Secretaria de Moviments Socials del Partit Comunista.

La militància comunista del País Valencià fa seu el manifest d’aquesta organització, que lluita per la pau i la justícia social a Colòmbia, i contribuirà arreplegant firmes de respatler al procés.

http://www.justiciaporcolombia.org/ausencia-garantias-politicas-colombia

El PCPV por la paz y la justicia social en Colombia

El PCPV respalda la iniciativa de Justicia por Colombia para reclamar al gobierno latinoamericano que respete los derechos humanos y deje de reprimir a los movimientos políticos populares.

“Condenamos la falta de democracia que hay en Colombia, con un gobierno que no duda en reprimir a la clase trabajadora y a los movimientos sociales para defender los intereses de EEUU en la zona. Del mismo modo, condenamos la represión y la falta de democracia que también hay en España, donde se ordena cargar a los antidisturbios contra un pueblo entero para defender los intereses de una empresa privada, como hemos visto en Gamonal”, explica Rosana Montalbán, Secretaría de Movimientos Sociales del Partido Comunista.

La militancia comunista del País Valencià hace suyo el manifiesto de esta organización, que lucha por la paz y la justicia social en Colombia, y contribuirá recogiendo firmas de respaldo al proceso.

http://www.justiciaporcolombia.org/ausencia-garantias-politicas-colombia

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s