Xerrada a Faura sobre la nova Llei de Seguretat Ciutadana. 12 de febrer


Xerrada a Faura el dia 12 sobre la nova Llei de Seguretat Ciutadana

El Partit Comunista del País Valencià realitzaran una xerrada a Faura sobre la nova Llei de Seguretat Ciutadana del PP. L’acte tindrà lloc el proper dimecres 12 de febrer a les 19 hores al Saló d’actes de l’Ajuntament de la localitat.

Intervindrà Jovi Langa, secretari polític del PCPV Camp de Morvedre; Jovi Berchi, responsable polític de l’agrupació de Les Valls; i Roser Maestro, secretaria de Llibertats i drets civils del Partit Comunista del País Valencià.

L’acte, organitzat per l’agrupació comunista de Les Valls, s’enmarca en la campanya del PCPV de desobediència a aquesta Llei.

Charla en Faura el dia 12 sobre la nueva Lei de Seguridad Ciudadana.

El Partit Comunista del País Valencià ofrecerá una charla en Faura sobre la nueva Lei de Seguridad Ciudadana del PP. El acto tendrá lugar el próximo miércoles 12 de febrero a las 19 horas en el salón de actos del Ayuntamiento de la localidad.

Los ponentes serán Jovi Langa, secretario político del PCPV Camp de Morvedre; Jovi Berchi, responsable de l’agrupación de Les Valls; i Roser Maestro, secretaria de Libertades y Derechos civiles del PCPV.

El acto, organizado por la agrupación comunista de Les Valls, se enmarca dentro de la campaña del PCPV de desobediencia a esta Lei.

ACTE FAURA 2

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s